V e n d e t t a - Podmínky užití

Registrací ve fóru „V e n d e t t a“ souhlasíte s tím, že budete dodržovat následující podmínky. Pokud s některou z těchto podmínek nesouhlasíte, ukončete, prosím, registraci a používání fóra „V e n d e t t a“. Tyto podmínky můžeme kdykoliv změnit, ale uděláme vše co je v našich silách, abychom vás o tom informovali, i když by bylo rozumné, abyste sami podmínky pravidelně kontrolovali, protože vaše další používání fóra „V e n d e t t a“ po provedení změn znamená, že souhlasíte s tím, že jste právně vázáni těmito podmínkami tak jak jsou aktualizovány a/nebo pozměňovány.

Toto fórum je založeno na systému phpBB, což je řešení diskuzního fóra vydané pod „GNU General Public Licencí v2“ („GPL“), které může být staženo z www.phpbb.com. phpBB software pouze umožňuje internetové diskuze, ale phpBB Limited není zodpovědná za obsah tohoto fóra. Pro další informace o phpBB navštivte, prosím, https://www.phpbb.com/.

Souhlasíte s tím, že nebudete posílat žádné hanlivé, neslušné, vulgární, nenávistné, zastrašující, sexuálně orientované nebo jakékoliv jiné materiály, které by mohli porušovat platné zákony ve vaší zemi, v zemi, kde je server, na kterém je fórum „V e n d e t t a“ umístěno, nebo mezinárodní právo. Porušení těchto podmínek může vést k okamžitému a trvalému zákazu přístupu do fóra, s upozorněním vašemu poskytovateli internetu, pokud to uznáme za nutné. IP adresy všech příspěvků jsou zaznamenávány pro případ potřeby vynucení těchto podmínek. Souhlasíte s tím, že členové vedení fóra „V e n d e t t a“ mají právo kdykoliv odstranit, upravit, přesunout nebo zamknout jakékoliv téma, které poruší uvedené podmínky fóra. Jako uživatel souhlasíte s tím, že jakékoliv vámi vložené informace budou uloženy v databázi. Tyto informace nebudou bez vašeho souhlasu sděleny žádné třetí straně, ale ani fórum „V e n d e t t a“ ani phpBB nemůže být činěno zodpovědným za jakékoliv hackerské pokusy, které mohou vést ke zneužití těchto dat.